El nostre equip

Estimats companys. La Junta Directiva de la Secció Col·legial de Sinologia i Patologia Mamària del CoMB ha estat treballant durant els proppassats dos anys per tal de crear la Societat Catalana de Sinologia i Patologia Mamària amb la finalitat d’ampliar les seves funcions i àrees d’actuació. Finalment, l'Associació Societat Catalana de Sinologia i Patologia Mamària va quedar inscrita al Registre d’Associacions de la Generalitat amb Núm. d’Inscripció 67243 amb data de Resolució 19/2/2020.

QUI SOM

La Societat Catalana de Sinologia i Patologia Mamària és inscrita al Registre d’Associacions de la Generalitat amb Núm d’Inscripció 67243 amb data de Resolució 19/2/2020.

Va nèixer fa pocs anys com a evolució de la Secció de Sinologia del COMB amb la idea d’ampliar les seves funcions i àrees d’actuació.

L’ eix principal d’aquesta transformació és  l’augment de participació,  cercant la incorporació de nous socis professionals, també els no facultatius mèdics ,  de tota Catalunya, essent el número de socis il·limitat.

Als estatuts de la nova Societat aquesta idea es descriu de la següent manera:

Poden formar part de l’Associació  tots els llicenciats o graus en Medicina i Cirurgia que tinguin interès o vinculació amb la Sinologia, i els llicenciats  o diplomats o graus universitaris d´ altres àrees de l´àmbit de la salut o qualsevol àrea que pugui tenir relació amb aquest que ho sol·licitin   de manera lliure i voluntària ja siguin persones físiques o jurídiques.

QUÈ FEM

Els objectius de la nova Societat Catalana de Sinologia i Patologia Mamària es defineixen als següents apartats:

  1. Promoció de la sinologia amb la intenció d’avançar en la prevenció, diagnòstic i tractament  de les malalties de la mama i promoure la interacció amb la comunitat.
  2. Donar suport a la investigació i recerca,  així com la seva difusió i la seva aplicació en centres sanitaris.
  3. Donar suport a la docència i a l’assistència sanitària en el seu àmbit.
  4. Realitzar accions de conscienciació dels organismes públics sanitaris i dels ens internacionals, sobre la importància de la sinologia.
  5. Coordinar activitats científiques i col·laborar amb altres entitats que tinguin objectius relacionats amb aquest objecte social
  6. Promoure la creació i el reconeixement pels organismes oficials un àrea de capacitació específica.

Coneix el nostre equip

susanamartinez2

Susana Martínez Peralta

Oncologia médica
avatar

Ernest Just Roig

Cirurgia General
avatar

Carmen Buqueras Bujosa

Cirurgia General
avatar

Oscar Aparicio Rodriguez

Cirurgia General
20221107_131754

Montserrat Solà Suarez

Medicina Nuclear
mariola perez molina

María de las Olas Pérez Molina

Diagnòstic per la imatge
lidia

Lidia Blay Aulina

Cirurgia General
paloma malagon lopez

Paloma Malagon López

Cirurgia Plàstica
sandra

Sandra López Gordo

Cirurgia General